IPON JUČE

DOO Ipon osnovan je 2002. godine u Inđiji, kao porodična firma za proizvodnju, distribuciju i prodaju opreme za borilačke sportove.

Krenulo je skromno ali ambiciozno, sa ciljem da Ipon postane lider za proizvodnju opreme za borilačke sportove u Srbiji i šire.

IPON DANAS

Danas DOO Ipon poseduje sopstvene proizvodne kapacitete, zapošljava 15 radnika, proizvodi više od 60 artikala. Do sada je proizvedeno i prodato preko 15 000 kimona.

Ipon zastupa neke od vodećih svetskih brendova u proizvodnji opreme za borilačke sportove, i to: TOKAIDO, DAX, MIZUNO.

Razvijen je sopstveni prodajni sistem i zastupništva u većini zemalja u okruženju (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Mađarska). U Srbiji proizvodi Ipon se prodaju putem veleprodaje, maloprodaje i pouzećem.

Ponosno ističemo da smo prvi srpski brend koji je dobio sertifikat od Svetske karate federacije (WKF approved) za sopstveni proizvod. To je kimono KATA MASTER WKF APPROVED.

IPON SUTRA

U planu je proširenje broja proizvoda sertifikovanih od strane WKF i razvoj sopstvene IPON sportske linije (kimona, štitnici, trenerke, majice, sportska odeća za mlade)

Planira se proširenje zastupništava svetskih brendova.

DOO Ipon je do sada podržavao brojne humanitarne i sportske akcije, kao i akcije od posebnog interesa za mlade.

Kao i do sada Ipon će, i ubuduće pratiti moderan sportski trend, razvijati proizvode koji zadovoljavaju potrebe svetskog tržišta, vodeći računa o kvalitetu, rokovima isporuke, zadržati pristupačne cene i graaditi poverenje!